INFORMATION OM VALPKÖP

Är du intresserad av att köpa valp från oss?
Gå in på hemsidan regelbundet för att få aktuell information om vår avelsplanering. Skicka även gärna ett mail där du berättar lite om dig själv; familjeförhållanden, erfarenhet av hund, vad du tänkte göra med din hund (tävling, aktivering). Därefter vill vi prata i telefon med dig, för att sedan skriva upp dig på vår lista för blivande valpköpare. Finns det möjlighet vill vi gärna träffa våra valpköpare innan valpen hämtas, det är viktigt att det känns rätt för både uppfödare och valpköpare. Vi kräver inte att du skall ha haft hund förut, däremot att du helt införstådd med vilket stort ansvar det är att bli hundägare.


Vi säljer valpar helt enligt SKK's regler. Valparna levereras:
Dessutom bjuder vi på första årets medlemskap i Svenska Spaniel och Retrieverklubben (SSRK).

Vid svårigheter att ha kvar hunden, t.ex. sjukdom, ändrade familjeförhållenden köper vi ALLTID tillbaka hunden för att vi skall hitta ett nytt och bra hem åt hunden.

När du köper hund av oss förbinder du dig att röntga höftleder och armbågsleder innan hunden fyllt två år, samt att mentalbeskriva din hund. Detta syftar till att vi som uppfödare skall kunna utvärdera vårt avelsarbete. Självklart ligger det ju även i ditt intresse som hundägare också.


Familjen Ljungberg hämtar Njupavallens Oliver i maj 2005.